Vinn en drømmehelg med en drømmebil

Besøk visningssenteret til Locus Ensjø i løpet av februar og bli med i konkurransen! Da kan du få oppfylt drømmen om å låne en Ford Mustang en hel helg.

< Tilbake

Vi har den siste tiden blitt inspirert av den tørre asfalten og noen av oss kan se både vår og sommer i horisonten. Hos Locus Ensjø har vi opplevd veldig hyggelige salgstall og vi er godt fornøyd. Men fremdeles er det mange flotte boliger tilgjengelig.

Utbygger av Locus Ensjø har lange røtter i bilbransjen. I den anledning har vi lyst til å sette i gang en liten kampanje. Alle som besøker visningssenteret i februar og legger igjen litt informasjon kan få oppfylt drømmen om å låne en Ford Mustang en hel helg.

Du har garantert sett en amerikansk film hvor både helten eller skurken i filmen kjører rundt i en Ford Mustang. Det er den ultimate frihetsfølelsen. Så hvis du enda ikke har besøkt visningssenteret bør du absolutt benytte muligheten nå. Hvem vet, kanskje du finner drømmeleiligheten samtidig.

Visningssenteret holder åpent hver søndag kl. 15-16 og hver onsdag kl. 18-19. Vi holder til i Gladengveien 1 (4 etasje).

Aldersgrense: 25 år
Vinner trekkes 1 mars.