Locus Ensjø har unike toppleiligheter

Både Hus A og Hus D har store og unike toppleiligheter med det lille ekstra.

< Tilbake

På toppen av Locus Ensjø er det umulig å ikke trives.

På toppen av hus A ligger det tre store og unike leiligheter fra 110-130 kvm. Med alle kvalitetene til en 4-roms får du naturligvis det lille ekstra på toppen. Leilighetene er gjennomgående med flere gode uteplasser som gjør at du kan nyte solen fra morgen til kveld. De store gulv til tak foldedørene åpner hele stuen mot utearealene og skaper en glidende overgang over hva som er inne og ute. Flere av leilighetene har også separate soner for stue, spisestue og kjøkken.

Leilighet A701 er en romslig 4-roms på 133 kvm med 28 kvm uteområder. Se plantegningen her. 

Leilighet A703 er en 4-roms på 118 kvm med to terrasser som tilsammen utgjør 28 kvm. Se mer om leiligheten her. 

 

Hus D kan by på 4 unike topp-leiligheter

I likhet med Hus A får du naturligvis det lille ekstra på toppen. Hus D er en etasje høyere enn Hus A og kan i tillegg by på hele 4 unike topp-leiligheter. Felles for alle er en-suite bad til hoved-soverom, og inntrukne private takterrasser med adkomst via store «gulv til tak» foldedører som skaper en elegant og sømløs overgang mellom inne og ute.

På toppen kan vi tilby en romslig 3-roms på 80m2 med to komplette bad og en terrasse på hele 28m2. Leiligheten har en smart planløsning der hoved-soverom og soverom nr. 2 er plassert i hver sin ende av leiligheten og med nærhet til hvert sitt bad (en-suite til hoved-soverom). I midten ligger et romslig all-rom på nesten 40m2. Den inntrukne terrassen løper i hele leilighetens lengde og er orientert mot nordvest. Et flott alternativ for deg som ikke har behov for en stor leilighet med mange soverom. Se leilighet D803 i boligvelgeren.  

I tillegg rommer toppetasjen i dette bygget tre 4-roms som alle er ca. 100m2, men med litt ulike planløsninger og kvaliteter. To av leilighetene ligger i hver sin ende/gavl av bygget – begge med romslige og lyse oppholdsrom som er belyst fra to sider, og med god plass til både stue og kjøkken/spiseplass. Se leilighet D801 (denne er dessverre solgt) og leilighet 802.

Den siste leiligheten har beliggenhet midt i bygget, men kan til gjengjeld tilby en flott planløsning der kjøkken og stue er fullstendig separert og med hver sin terrasse som henvender seg til to forskjellige sider av bygget. Se planløsningen for leilighet D804 her.