Interiørarkitektens visjon

Vi ba våre interiørarkitekter se på ulike designpakker på kjøkken og bad som resulterte i fire ulike retninger.

< Tilbake

Finn din egen stil

Det er viktig for oss at du trives i ditt nye hjem. Vi ba våre interiørarkitekter se på ulike designpakker på kjøkken og bad. Det resulterte i fire ulike retninger vi mener vil gi boligen det lille ekstra. Du velger naturligvis helt kostnadsfritt mellom disse fire pakkene – se pakkene lenger nede på siden.

Designernes valg

Designpakkene de har utformet er nøye avstemt i farge- og materialvalg. Wenche og Anne Berit har lagt vekt på at dette skal være lyse, moderne leiligheter med et visst urbant preg. Store vinduer med masse lysinfall og flotte lyse eikegulv vil være med på å understreke dette.

Interiørarkitektene mener at farger, materialer og design bør ha en viss «levetid», og det har det vært stor fokus på i dette prosjektet.

“Vi ønsket å bidra til at dette flotte boligprosjektet skal gi deg som kjøper muligheten til å velge, og derfor kunne sette ditt preg på leiligheten”

Locus Sober

Kjøkken

Her har vi kombinert en mørk gråbrun front med trestruktur i benkeskap og høyskap, sammen med overskap i en lekker beige, malt sandfarge. Benkeplate og grep er også avstemt til disse materialene.

Bad

Flisene til badet følger opp materialvalget fra kjøkken- og servantinnredning. Lyse, varme veggfliser, med en passende mørk gråbrun gulvflis.

Totalt gir dette et sofistikert og lekkert inntrykk.

 

Locus Magma

Kjøkken

Består av sorte fronter med trestruktur som kommer flott frem på benkeskap og høyskap. Overskapene har en malt, glatt flate i en gråfarge som vi synes passer fint til resten av materialene i designpakken. Vi følger opp med en benkeplate i dempet sort.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

Bad

Samme sorte front på baderomsinnredningen, med en lekker avstemt kakifarget flis til både gulv og vegg.

En spennende og flott designpakke!

Locus Nova

Kjøkken

Designpakken vil gi et friskt og lyst uttrykk. Her har vi valgt fronter med en helt lys trestruktur i benkeskap og høyskap. Kombinert med hvitmalte overskap, vil dette skape en lys og hyggelig atmosfære. Benkeplaten følger opp i en hvit mønstret og avstemt overflate.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

Bad

Til badet har vi valgt en mellomgrå, lekker flis til veggene, og den samme flisen i en mattere utgave på gulv, og selvfølgelig den samme lyse trestrukturen i baderomsinnredningen. Dette vil gi et rent og vakkert inntrykk.

Kall det gjerne en nordisk stil.

 

Locus Alba

Kjøkken

Denne designpakken er for dem som gjerne vil ha et klassisk hvitt kjøkken med et rent og stramt uttrykk. Vi har valgt en sort benkeplate som understreker dette ytterligere.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

Bad

Dette følger vi opp med hvite, matte veggfliser og en mellomgrå gulvflis på badet. Servantinnredningen blir da hvit med hvit servanttopp.

Dette gir et lyst, rent og klassisk uttrykk.