Hus D kommer snart for salg

Hus D vil bestå av 45 leiligheter der du kan velge mellom 2, 3 og 4-roms leiligheter.

< Tilbake

Locus Ensjø har hatt en god salgsstart med ca. 30% solgte leiligheter i Hus A. Nå er det ikke mange dagene til også Hus D legges ut for salg. Interessen er stor og det er førstemann til mølla. Alle interessenter vil motta en SMS når dokumenter og boligvelger er klart. Er du ikke interessent? Du kan melde interesse her! 

Hus D vil bestå av 45 leiligheter der du kan velge mellom 2, 3 og 4-roms leiligheter. Alle leilighetene har gode bokvaliteter i form av vannbåren gulvvarme, 1-stavs parkett, fine balkonger og praktiske planløsninger. Du kan også velge kostnadsfritt mellom fire designpakker på kjøkken og bad.

Første visning for Hus D vil bli førstkommende søndag kl. 15-16.

Visningssenter og åpningstider

Vi holder fellesvisninger hver onsdag og søndag. Her kan du blant annet få se utstilling av kjøkken og bad. I tillegg til dette vil du kunne både se modell av prosjektet og en solfilm som viser hvor solen skinner til alle døgnets tider. Meglere er også naturligvis på plass for å svare på alle spørsmål du måtte ha om prosjektet.

Vi har visning hver onsdag kl. 18-19 og søndag kl. 15-16. 

Inngangen til visningssenteret finner du nederst i Gladengveien mot T-banen (4.etasje ovenfor Fresh Fitness). Om du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre ansvarlige meglere – se kontaktinformasjon her.