Et sted å komme hjem til

Locus betyr plass på latin og gjenspeiler vår visjon om å skape et hjem og en plass du kommer hjem til.

< Tilbake

På Locus Ensjø bygger vi et hjem og et sted å trives.

Her bor du lokalt, men sentralt, med kort vei til t-banen som tar deg til Jernbanetorget på bare 5 minutter. Sentralt plassert i Oslo, med god kollektivtransport, med grønne lunger og flere skoler og barnehager, er Ensjø virkelig et område i vekst og et hyggelig område å bosette seg i for den urbane som også setter pris på naturen.

Romslige leiligheter

Locus Ensjø er et boligprosjekt med romslige 2-, 3- og 4-romsleiligheter med god standard og med store uteplasser og balkonger. Locus betyr plass på latin og gjenspeiler vår visjon om å skape et hjem og en plass du kommer hjem til.

Bokvaliteter

For deg som flytter inn i Locus Ensjø vil kvalitetene i boligen være utrolig viktig. Dette skal være ditt hjem i mange år fremover og det tar vi ikke lett på. I alle leiligheter er det lagt stor vekt på å utarbeide arealeffektive og gjennomtenkte planløsninger. Alt for at du skal få mest ut av plassen du har til rådighet.

Alle leiligheter vil være utstyrt med vannbåren gulvvarme. Beveg deg barfot i både vinter- og sommerhalvåret på den flotte 1-stavs parketten, som også er standard i alle leiligheter. De fleste av oss er glad i kunne bevege seg ut i frisk luft å ta inn sola på varme sommerdager. Da er det jo veldig behagelig at alle leilighetene har sine egne romslige balkonger/terrasser. Med aktive barn i hus kan balkongen bli for liten for lek og moro. De store fellesarealene mellom husene inviterer til både hyggelig samvær med naboene og flotte og nymoderne lekestativ for barna.

Velkommen til Locus Ensjø, velkommen hjem!

LES OGSÅ: Fra bil til bolig