Tilvalgskonsepter

Det er viktig for oss at du trives i ditt nye hjem. Vi ba våre interiørarkitekter se på ulike designpakker på kjøkken og bad. Det resulterte i fire ulike retninger vi mener vil gi boligen det lille ekstra. Du velger naturligvis helt kostnadsfritt mellom disse fire pakkene.

Locus Sober

KJØKKEN – Her har vi kombinert en mørk gråbrun front med trestruktur i benkeskap og høyskap, sammen med overskap i en lekker beige, malt sandfarge. Benkeplate og grep er også avstemt til disse materialene.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

BAD – Flisene til badet følger opp materialvalget fra kjøkken- og servantinnredning. Lyse, varme veggfliser, med en passende mørk gråbrun gulvflis.

Totalt gir dette et sofistikert og lekkert inntrykk.

Bytt bilde

Locus Magma

KJØKKEN – Består av sorte fronter med trestruktur som kommer flott frem på benkeskap og høyskap. Overskapene har en malt, glatt flate i en gråfarge som vi synes passer fint til resten av materialene i designpakken. Vi følger opp med en benkeplate i dempet sort.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

BAD – Samme sorte front på baderomsinnredningen, med en lekker avstemt kakifarget flis til både gulv og vegg.

En spennende og flott designpakke!

Bytt bilde

Locus Nova

KJØKKEN – Designpakken vil gi et friskt og lyst uttrykk. Her har vi valgt fronter med en helt lys trestruktur i benkeskap og høyskap. Kombinert med hvitmalte overskap, vil dette skape en lys og hyggelig atmosfære. Benkeplaten følger opp i en hvit mønstret og avstemt overflate.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

BAD – Til badet har vi valgt en mellomgrå, lekker flis til veggene, og den samme flisen i en mattere utgave på gulv, og selvfølgelig den samme lyse trestrukturen i baderomsinnredningen. Dette vil gi et rent og vakkert inntrykk.

Kall det gjerne en nordisk stil.

Bytt bilde

Locus Alba

KJØKKEN – Denne designpakken er for dem som gjerne vil ha et klassisk hvitt kjøkken med et rent og stramt uttrykk. Vi har valgt en sort benkeplate som understreker dette ytterligere.

Innebygde hvitevarer medfølger alle leiligheter i Locus Ensjø.

BAD – Dette følger vi opp med hvite, matte veggfliser og en mellomgrå gulvflis på badet. Servantinnredningen blir da hvit med hvit servanttopp.

Dette gir et lyst, rent og klassisk uttrykk.

Bytt bilde